• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت رول دارچینی : طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه

    دستور پخت رول دارچینی

    طرز تهیه و دستور پخت رول دارچینی:

    مواد لازم:

    • شیر ولرم 1لیوان (فرانسوی)
    • آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد
    • سه چهارم لیوان روغن مایع
    • شکر 3ق غ
    • شیره انگور 2ق غ
    • تخم مرغ 1 عدد کامل
    • نمک 1ق چ/ وانیل نصف ق چ/ خمیر مایه 1ق غ
    • مواد داخل خمیر: شکر قهوه‌ای 3 ق غ /پودر دارچین 1ق غ /هل پودر شده 1ق چ /پودر گل سرخ 1ق م /کره به دمای محیط رسیده 25گرم
    • مواد رومال:1زرده تخم مرغ، 1ق شیر، زعفران دم کشیده، کره 1ق م

    دستور پخت رول دارچینی :

    خمیر مایه + شکر + آرد 1 ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را می‌بندیم. بعد از 10 دقیقه پف می‌کند. درون ظرف گودی روغن + نمک + تخم مرغ + شیره انگور + وانیل را هم میزنیم بعد شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید و خوب ورز دهید و بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین برود. (100 بار خمیر را بلند می کنیم و درون ظرف میکوبیم) در نهایت خمیر نرمی به دست می آید، 1ساعت استراحت می‌دهیم، بعد دوباره پف خمیر را می گیریم و روی تخته کارکمی آرد پاشی میکنیم .

    خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم رویش را با برس کره میمالیم شکر قهوه‌ای میپاشیم دارچین و هل و گل سرخ را هم در تمام سطح خمیر میپاشیم و رول میکنیم و با چاقوی تیزی برش میزنیم برش‌ها را با انتهای قاشق فشار می‌دهیم و درون سینی چرب و کاغذ می گذاریم قرار می‌دهیم 15دقیقه استراحت می‌دهیم و بعد رومال میزنیم ودر فر با درجه 180 به مدت 30 دقیقه قرارمیدیم بلافاصله بعد از پخت عسل روی سطح نان میزنیم . ظرف آب درون فر فراموش نشود

    دستور پخت رول دارچینی

    About The Author