دستور پخت خوراک بادمجان پنیری:
مواد لازم:
- بادمجان ۲ الی ۳ عدد متوسط
- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
- فلفل سبز ۲ الی ۳ عدد( تند یا شیرین)
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری
- پنیر چدار یا پارمزان نصف پیمان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک بادمجان پنیری:
ابتدا بادمجان هارو پوست گرفته ، خرد میکنیم و برای مدت نیمساعت داخل آب نمک میذاریم و بعد آبکشی و سرخ میکنیم و کنار گذاشته. سپس پیاز نگینی رو سرخ میکنیم، کمی که طلایی شد سیر را به آن اضافه کرده و به همراه فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده چند دقیقه تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم و کنار میذاریم. سپس گوشت رو تفت میدیم، کمی که گوشت سرخ شد پیاز و فلفل رو رو که از قبل سرخ کردیم به گوشت اضافه میکنیم، ۲ ق غ رب گوجه هم میریزیم و خوب تفت میدیم تا رنگ رب کمی باز بشه سپس نمک و فلفل سیاه و نصف استکان آب میریزیم و در ماهیتابه رو بصورت نیمه میذاریم تا گوشت خووب پخته و مواد جا بیفته و آبش تبخیر بشه .
در آخر بادمجون سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و دو دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم. در ادامه در ظرف فر یک لایه از مواد گوشت و بادمجان میریزیم، سپس یکی دو قاشق سس روی مواد میریزیم و در آخر پنیر چدار رنده شده و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار میدیم تا زمانیکه روی پنیر کمی طلایی بشه.آویشن هم میتونید اضافه کنید.
طعمش واقعا عالیه