دستور پخت اسنک گوشت قارچ:
طرز تهیه اسنک گوشت قارچ:
برای مهمونی ها و دور همی های دوستانه بهترینه. مواد میانی هم به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین
سه عدد تخم مرغو به همراه یک ق چ زردچوبه و یک ق چ نمک هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. بهش یک لیوان سر خالی ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد نصف لیوان روغن بهش اضافه میکنیم حالا یکو نیم لیوان آرد رو با یک ق غذاخوری بیکینگ پودر الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم،
من برای مواد میانی یک عدد هویج رنده شده رو سرخ کردم. بهش گوشت چرخکرده همراه با پیاز رنده شده اضافه کردم و تفت دادم، کمی قارچ خورد شده اضافه کردم، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و یک ق رب گوجه زدم و با هم مخلوط کردم.
اسنک ساز و حسابی چرب کنید از خمیر آماده شده روی قسمتهای اسنک ساز بریزین و مواد میانی رو روش بریزین کمی هم پنیر در صورت تمایل و دوباره با خمیر روشو بپوشونید، حالا در اسنک سازو ببندین بعد از تقریبا 7 دقیقه باز کنید اگه سرخ شده بودن خاموش کنید و درشو ببندید، بعد از دو دقیقه درشو باز کنید و به راحتی اسنک ها رو جدا کنید.