دستور پخت و طرز تهیه ملاقورمه:
- پنج عدد بادمجان نگینی یا حلقه ای سرخ شده
- چهار دسته جعفری ((از این دسته های کوچیک))
- یک دسته نعناع و یک دسته گشنیز(( دسته های کوچیک))
- سه عدد پیاز خلالی یا نگینی سرخ شده
- چهار حبه سیر رنده شده (من بدون سیر درست کردم)
- پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده
- نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم
- روغن مقداری
- آبغوره نصف لیوان
طرز تهیه ملاقورمه :
ابتدا سبزی رو بشکل قورمه خرد کنید.
داخل تابه سیر رنده شده رو یه تفت کوچیک بدید به همراه زردچوبه بعد سبزی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید مثل قورمه نباید کامل سرخ بشه بعد گوجه رو اضافه کنید و بعد پیاز سرخ شده رو بریزید و در تابه رو بزارید تا کاملا پخته بشن. بادمجون های سرخ شده رو و بهش اضافه کنید و در نهایت آبغوره رو بریزید. با شعله کم بزارین بپزه و جا بیفته، این خورشت به آب نیاز نداره همون آب گوجه و آبغوره براش کافیه. با کته زعفرونی عالی میشه
جای همتون سبز
( فکر کنم در اصل این غذا در کنار تخم مرغ و یا کوکو خورده میشه که ما بدون تخم مرغ و کوکو خوردیم)
دوستان گلم که استادید و درست میکنید بگید به من که سیر میزنید بهش یا نه ؟؟