آموزش درست کردن و طرز تهیه فالوده هندوانه:
مواد لازم:
- عرق نسترن یا آب نصف پیمانه
- پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
- فالوده نیم کیلو
- شكر صد گرم
- آب هندوانه پانصد میلیلیتر یا دو پیمانه
طرز تهیه فالوده هندوانه :
هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید.
شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود.
پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بنماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود.
فالوده اگر یخزده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حلشده و فالوده را با هم مخلوط كنید.
ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و كف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آبجوش بگزارید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.
راااااستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین
نوش جان