طرز تهیه کیک وارونه ی آناناس کاراملی:
مواد لازم:
- شکر ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- تخم مرغ درشت ۲ عدد
- کره ۱۱۳ گرم ( ۱/۲ پیمانه)
- آرد ۱۸۰ گرم ( ۱ و نیم پیمانه )
- آب آناناس ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ ق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
- کمپوت آناناس یا سیب تازه یا پرتقال تازه
- شکر برای کارامل ۱/۴ پیمانه
- کره برای کارامل ۵۰ گرم
دستور پخت کیک وارونه ی آناناس کاراملی :
شکر و کره را خوب داخل همزن میزنیم تا سبک بشه، تخم مرغ ها را با فاصله اضافه کرده و بعد وانیل و آب آناناس را اضافه میکنیم، در آخر هم آرد و بیکینگ پودر را که ۳ بار الک کردیم را آهسته به مواد اضافه میکنیم، با لیسک دیواره ی کاسه را تمیز کنین، مایه ی کیک آماده ست.
۱/۴ پیمانه شکر را روی حرارت قرار میدیم، شکرها که شروع به آب شدن کرد، آهسته هم میزنیم، همینکه طلایی شد از روی حرارت برداشته و بلافاصله ۵۰ گرم کره داخل کارامل میندازیم و مواد و میریزیم کف قالب، اصلا کاغذ روغنی نمیخواد، آناناس هارا کف قالب ( روی کارامل) و دیواره بچینین و مواد و بریزین روی آناناس، قالب ۱۸ تا ۲۰ سانتی برای این مواد عالیه
اگر کیک بلند تر با آناناس های درسته در دیواره میخواین باید مواد کیک و دو برابر کنین.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، کیک من ۱ ساعت در فر بود.
به هیچ عنوان از قالب کمربندی استفاده نکنین
بلافاصله بعد از اینکه از فر خارج کردین، روی ظرف مورد نظرتون برگردونین، اگر ماند و کارامل سفت شد، قالب و روی حرارت شعله ی گاز گذاشته و دائم بچرخونین، وقتی با دست تکون دادین و کیک تکون خورد، یعنی کارامل آب شده، سریع برگردونین