طرز تهیه شیرینی پنجره ای با روش آسان:
مواد لازم:
- آرد سفید، نشاسته گل یا گندم از هرکدام 1/3لیوان
- شیر 1/2لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- گلاب 2ق.غ
- روغ مایع سرخ کردنی به مقدار لازم از روغن ج
- پودر قند به مقدار لازم جهت تزیین
- وانیل نوک ق.چ
- پودر هل 1ق.م
اموزش درست کردن شیرینی پنجره ای :
ابتدا نشاسته و شیر و گلاب و باهم مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل بشه بعد با ویسک خوب هم بزنید تا گلوله نمونه و نیازی به رد کردن از صافی نباشه بعد تخم مرغ ها و وانیل و اضافه کنید و با همون ویسک کمی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن و بافت تخم بشکنه بیشتر نیاز به زدن نداره در انتها آرد الک کنید و با پودر هل مخلوط کنید.
به مابقی مخلوط اضافه کنید هم بزنید باید مایه ای به غلظت ماست داشته باشید ظرفی و پر روغن کنید بزارید داغ بشه بعد داغ شدن روغن قالب و در روغن قرار بدید تا داغ بشه نشونش اینه یه حبابای ریزی دور قالب و روی قالب درست میشه بعد قالب و فقط تا قسمت وسط نه بیشتر داخل مواد بزنید و سریع وارد روغن کنید و قالب و تو دستتون تکون بدید خودش از مواد جدا میشه فقط هر دو دفعه مایه رو هم بزنید چون نشاسته داره ته نشین نشه .
بعد از اینکه رنگشون طلایی شد روی یه دستمال روغن گیر بزارید و پودر قند لا به لا با کمی هل بپاشید روش
نکته :اگر قالب سرد باشه مواد بهش نمیچسبه اگر خیلی داغ باشه مواد حالت خمیری پیدا میکنه و باز از قالب جدا میشه