• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت خورشت قیمه مجلسی + نکات کلیدی

    دستور پخت خورشت قیمه

    طرز تهیه و دستور پخت خورشت قیمه سنتی:

    دستور پخت خورشت قیمه مجلسی:

    من برای قیمه پیاز داغ نگینی فراوان درست میکنم. گوشت گوسفندی رو به همراه دو قاشق زعفران آب شده به پیاز داغ اضافه میکنم و کاملا تفت میدم. لپه رو که از شب قبل خیس کردم و چندین بار آبش رو عوض کردم به گوشت اضافه میکنم و یه تفت کوچک میدم. میتونیم لپه رو جداگانه بپزیم و اواخر پخت به خورش اضافه کنیم.

    فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه خورشتی و نوک قاشق پودر گل محمدی به همراه دو قاشق رب گوجه اضافه میکنم و مجدد کاملا تفت میدم تا رب گوجه رنگ باز کنه.حالا به مقدار کافی آب اضافه میکنم. یک عدد چوب دارچین میندازم تو خورش. برای عطرش زمان میدم تا خورش جا بیفته. اواسط کار چند تا لیمو عمانی رو که با چنگال سوراخ کرده و از قبل خیس کردم را هم به خورش اضافه میکنم. نمک خورش رو اضافه کردم یه قاشق آبلیمو و یک قاشق آبغوره آضافه می کنم اجازه میدم خورش جا بیفته اواخر پخت یک قاشق زعفران اضافه می کنم و بعد از چند قُل شعله رو خاموش میکنم و با سیب زمینی سرخ شده سرو میکنم .

    دستور پخت خورشت قیمه

    About The Author