آموزش درست کردن و طرز تهیه گلت سیب :
طرز تهیه گلت سیب :
گلت نوعی دسر یا پیش غذا با اصالت فرانسویه که بصورت کلاسیک روش پنیر بز و انواع سبزی رو میریختن و بعنوان پیش غذا سرو میکردن.
گلت بصورت داغ سرو میشه و مدل میوه ایش معمولا با بستنی خورده میشه.
از خانواده تارت هاست ولی خمیر و داخل قالب فرم نمیدن و کنارهاشو با دست فرم میدن.
خیلی هم کم شیرینه و کلا خوردنش بسیار لذت بخشه.
اگر تمایل داشته باشید زیر میوه ها میتونید از انواع کرم مثل پاتیسیر استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- آرد ۲.۵ پیمانه
- نمک ۱ق چ
- شکر ۲ق چ
- کره سرد یخچالی تکه شده ۲۰۰گ
- نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
- بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری
- آب یخ ۱/۳پ
- میوه به دلخواه .
همه مواد بغیر از آب و میوه رو داخل دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه و روشن کنید تا شکل خرده نان بشه و بعد اب رو بحدی اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
خمیر اماده رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد اون به سایز دلخواه با وردنه بازکنید. روی خمیر مقداری نشاسته ذرت بپاشید و بعد
میوه هاتون برش بدید و داخل خمیر بچینید .لبه های خمیرو با سفیده تخم مرغ رومال کنید و کمی شکر بپاشید در فر داغ ۱۷۰ درجه نیم ساعت یا تا وقتی لبه ها طلایی بشه بپزید
از هر مدل میوه به دلخواهتون میتونید استفاده کنید مخصوصا الان که فصل تابستونه و تنوع میوه ها خیلی زیاده
من از سیب استفاده کردم و بعد از برش سیب ها رو با دوقاشق شکر به مدت ۳ دقیقه داخل ماکروفر گذاشتم تا نرم بشه و توی خمیر آب نندازه وبعد روی سیب ها دارچین زدم و مقداری گردوی خرد شده و در آخر وقتی از فر در آوردم با سس کاتلا روش تزئین کردم