آموزش درست کردن و طرز تهیه گرانولا:
گرانولا يه ميان وعده يا صبحانه پر از فيبر و ويتامين و البته کالری پایین و سیر کننده هست
که طرز تهيه ش خيلي راحته
شما از هر نوع مغزيجات كه در دسترس تون باشه میتونین استفاده کنید مثل گردو ، فندق، بادام، بادام زميني، ميوه خشك، دانه چيا، كشمش. شكلات….
طرز تهیه گرانولا:
و به عنوان شیربن کننده هم از عسل میتونید استفاده کنید
تركيب جو دو سرپرك ١ و نيم پيمانه
پودر دارچين و كمي وانيل
عسل ٤ تا ق غ سرپر
شکلات تلخ (به میزان دلخواه)
فندق (به میزان دلخواه)
همه ي مواد به جز شکلات باهم خوب مخلوط کنید و روي كاغذ روغني پهن كنيد و توي فر با دماي ١٨٠ درجه ١٥ تا ٢٠ دقيقه بزارید تا برشته بشه.
مراقب باشيد نسوزه
حتما هم از جودوسرپرك استفاده بشه
گرانولا رو هم یا شیر و هم با ماست میتونید استفاده کنید
من از ماست ايسلندي استفاده كردم يه لايه ماست و لايه بعدي گرانولا همراه ميوه خرد شده (توت فرنگی) و تکه های شکلات و تکرار
نکته۱: به جای توت فرنگی میتونید از هر میوه دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید
(من با انبه و هلو هم تست کردم خیلی خوب شد) .