دستور پخت و طرز تهیه جوجه تندوری:
جوجه تندوری، یه غذای سالم که به لطفِ ادویه جات معطرش بسیار خوش طعم و لذیذه
کباب تندوری در اصل از شمال هند میاد و به مرور زمان تنوع پیدا کرده و با ذائقه ما ایرانی ها نزدیک شده
تا الان امتحانش کردید؟
- ران مرغ بدون استخوان : شش عدد
- ماست چکیده : دو پیمانه
- روغن زیتون: پنج قغ
- پیاز: دو عدد متوسط
- سیر رنده شده: دو حبه
- زنجبیل تازه رنده شده: یک ق غ
- آب لیمو ترش: سه ق غ
- پاپریکا : یک ق غ
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
- ادویه تندوری: یک قغ
- ادویه مرغ: یک ق غ
- هل : نصف ق چ
- عسل: یک ق غ
طرز تهیه جوجه تندوری :
ابتدا با چاقو چند برش روی ران های مرغ ایجاد کنید.
ماست، کره، پیاز، سیر، عسل، زنجبیل، پاپریکا، ادویه تندوری، ادویه مرغ، آب لیمو ترش، نمک، فلفل را با همزن دستی مخلوط کنید.
ران های مرغ را به سس تندوری که آماده کردید آغشته کنید.
حداقل هشت ساعت بگذارید در یخچال استراحت کنه تا مزه دار بشه
بعد مرغ ها رو به سیخ چوبی میزنید در یک ظرف مناسب مخصوص فر بگذارید در دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا بریان شود.
نکته ۱. میتونید به جای فر از تابه گریل استفاده کنید یا در یک تابه معمولی سرخ کنید
نکته۲. این غذا رو میتونید همبا برنج هم با نان سرو کنید من کته زعفرونی درست کردم کنارش.