• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت قیمه نثار : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

    دستور پخت قیمه نثار

    طرز تهیه و دستور پخت قیمه نثار:

    دستور پخت قیمه نثار:

    گوشتی که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه و به قطعات کوچکتر از خورشتی و به اصطلاح قیمه ای خرد کنید. .
    این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره

    • گوشت ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
    • پیاز یک عدد بزرگ
    • رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
    • خلال بادوم یک چهارم لیوان
    • خلال پسته ۴ ق غ
    • نمک وزردچوبه وفلفل سیاه. پودر دارچین. پودر هل. زعفران دم کرده به میزان لازم
    • زرشک یک دوم پیمانه
    • برنج ۴ پیمانه
    • گلاب

    پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده و باهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید و باهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند دقیقه تفت بدید و آب جوش بهش اضافه کنید و اجازه بدید حدود ۲ ساعت با شعله ملایم بپزه یک ربع آخر زعفران دم کرده و نمک و هل و گلاب میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
    برنج رو به صورت آبکش کرده و بزارید دم بکشه و به جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی برنج آبکش مجلسی تره
    زرشک بشورید و با کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش و شیرین باشه یک قاشق شکر بریزید و باهاش تفت بدید.


    خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید. ابش کشیده بشه وتفت بدید.
    مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
    برنج سفید رو دیس کشیده
    و با گوشت و زرشک و برنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.

    عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره ولی من استفاده نکردم چون اهالی منزل منزل ما دوست ندارند

    دستور پخت قیمه نثار

    About The Author