رسپی بروسکتای قارچ:
بروسکتای قارچ میتونه یک پیش غذا و یا یه غذای سبک در کنار یک سالاد باشه و البته یه غذای خوب گیاهی برای دوستان وجیترین (گیاهخوار)
مواد مورد نیاز:
- نان چاپاتا
- قارچ ۱۰ تا ۱۵ عدد
- سویا سس ۱ ق غ
- سس ورچستر ۲ ق غ
- کره ۲۰ گرم
- جعفری ۱ دسته کوچک
- پیازچه ۴ عدد
- پنیر لبنه ۲ ق غ
- پنیر چدار پروسس ۱ ق غ
- پودر سیر و فلفل سیاه
طرز تهیه بروسکتای قارچ:
نان رو به صورت تکه های ۱.۵ سانتی برش میزنیم و تست میکنیم تا برشته بشه (اگر تستر در دسترستون نیست تو تابه هر طرف به مدت ۱ دقیقه تست کنید )
پیازچه و جعفری ریز خرد کرده و با پنیر لبنه و چدار مخلوط میکنیم و از مواد روی تست ها میمالیم
قارچ هارو خرد میکنیم و با کره و پودر سیر و فلفل سیاه در حد ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدیم و در آخر سویا سس و سس ورچستر اضافه میکنیم و از موادمون روی نان ها میزیریم
نکته۱. از هر نانی به دلخواهتون میتونید استفاده کنید
نکته۲. اگر سس ورچستر در دسترس نبود از سویا سس و ۱ ق چ شکر و ۱ ق م سرکه استفاده کنید
میزان موادی که گفتم برای ۴ عدد بروسکتا هست