• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بروسکتای قارچ : طرز تهیه غذای مخصوص گیاهخواران

    بروسکتای قارچ

    رسپی بروسکتای قارچ:

    بروسکتای قارچ میتونه یک پیش غذا و یا یه غذای سبک در کنار یک سالاد باشه و البته یه غذای خوب گیاهی برای دوستان وجیترین (گیاهخوار)

    مواد مورد نیاز:

    • نان چاپاتا
    • قارچ ۱۰ تا ۱۵ عدد
    • سویا سس ۱ ق غ
    • سس ورچستر ۲ ق غ
    • کره ۲۰ گرم
    • جعفری ۱ دسته کوچک
    • پیازچه ۴ عدد
    • پنیر لبنه ۲ ق غ
    • پنیر چدار پروسس ۱ ق غ
    • پودر سیر و فلفل سیاه

    طرز تهیه بروسکتای قارچ:

    نان رو به صورت تکه های ۱.۵ سانتی برش میزنیم و تست میکنیم تا برشته بشه (اگر تستر در دسترستون نیست تو تابه هر طرف به مدت ۱ دقیقه تست کنید )
    پیازچه و جعفری ریز خرد کرده و با پنیر لبنه و چدار مخلوط میکنیم و از مواد روی تست ها میمالیم
    قارچ هارو خرد میکنیم و با کره و پودر سیر و فلفل سیاه در حد ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدیم و در آخر سویا سس و سس ورچستر اضافه میکنیم و از موادمون روی نان ها میزیریم

    نکته۱. از هر نانی به دلخواهتون میتونید استفاده کنید
    نکته۲. اگر سس ورچستر در دسترس نبود از سویا سس و ۱ ق چ شکر و ۱ ق م سرکه استفاده کنید
    میزان موادی که گفتم برای ۴ عدد بروسکتا هست

    بروسکتای قارچ

    About The Author