آموزش جا انداختن ترشی کلم قرمز :
- کلم قرمز متوسط یک عدد
- سرکه سفید به مقدارنیاز
- آب یک لیوان
- نمک دو قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق غذاخوری
- سیر چند حبه
- فلفل تند یک عدد
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
اموزش درست کردن ترشی کلم قرمز :
کلم رو شسته و ریز خرد کنید و درصافی بریزید تا آبش کاملا کشیده شود. توجه کنید آبی روی آن باقی نماند تا ترشی کپک نزند، سپس داخل کاسه ای بریزید و یک قاشق نمک و یک قاشق آب لیمو بریزید و با دست مخلوط کنید یک ساعتی با همون نمک کنار بزارید تاکلم کمی آب بیاندازد. در این فاصله آب وسرکه ، نمک و شکر رادرقابلمه ای ریخته و اجازه دهید چند جوش بزند وگاز رو خاموش کنید .
بعد از یک ساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته خارج شود.(آبی که خارج شده رادور بریزید) داخل شیشه و یا ظرف مورد نظر ریخته ،سیروفلفل خردشده رو اضافه کنید ( اندازه فلفل وسیر اختیاریه) سپس مخلوط سرکه و نمک رو بهش اضافه کنید (تا لبه ظرف پر شود) درب ظرف را ببندید. مخلوط سرکه و آب اگه ولرم باشه بهتره ،کلم کمی نرم میشه و زودتر جا میفته. بعد از چند روز ترشی آماده استفاده است. در یخچال نگهداری شود.