طرز تهیه چیز کیک لیوانی مجلسی:
مواد لازم ؛
برای کرم ؛
400 میلی لیتر خامه مایع (دستور آماده سازی در انتهای کپشن)
400 گرم پنیر لبنه
2 قاشق غذاخوری ماست چکیده پاستوریزه
1 لیوان پودر قند
یک عدد پوست لیموترش رنده شده
1 بسته وانیل (5گرم)
برای سس لیمو ؛
1 فنجان آب لیمو
2 لیوان آب
2 قاشق غذاخوری نشاسته
6 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری کره
نوک قاشق چایخوری زردچوبه (برای رنگ دادن)
برای پایه ؛
2 بسته بیسکویت
2 قاشق غذا خوری کره
1 فنجان گردو(اختیاری)
اموزش درست کردن دسر چیز کیک لیوانی با روش آسان:
بیسکویت و گردو را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس با کره ذوب شده مخلوط کنید.
داخل هر فنجان 2 قاشق غذاخوری بیسکویت بریزید. با قاشق فشار دهید کنار بگذارید.
تهیه کرم:
2-3 دقیقه خامه را با کمک همزن بزنید. کم کم پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، پنیر لبنه، ماست چکیده، پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس کرم را به صورت مساوی داخل ظرف های سرو تقسیم کنید.
تهیه سس:
همه مواد را درون قابلمه بریزید و بپزید. وقتی سس شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد، از اجاق بردارید و بگذارید حرارت اولیه آن خارج شود. سپس داخل ظروف سرو تقسیم کنید. اجازه دهید دسر کاملا در دمای اتاق خنک شود. بعد به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید. می توانید آن را به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
طرز تهیه خامه مایع:
به ازای یک لیوان شیر پر چرب
2 قاشق آرد
1عدد زرده تخم مرغ
4_5 قطره آب لیمو
نوک قاشق چای خوری نمک
همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و به مدت 10 دقیقه میکس کنید.
برای دسر مقدار بالا را دوبرابر کنید.