طرز تهیه شیرینی بلبل یوواسی تاتلیسی ( شیرینی لانه بلبلی ) :
مواد لازم:
- 16 عدد خمیر فیلو که یوفکا و خمیر تراشه ای هم نامیده میشود
- 1 فنجان روغن مایع
- 150 گرم کره
- آجیل (پسته یا گردو) برای تزئین
برای شربت:
- 2.5 لیوان شکر
- 3 لیوان آب
- 4-5 قطره آب لیمو
اموزش درست کردن بلبل یوواسی تاتلیسی با روش آسان:
1. اول از همه، شکر و آب را در یک قابلمه برای شربت بریزید . آنها را مخلوط کنید تا شکر حل شود.
2. شربت در حال جوشاندن را به مدت 4 – 5 دقیقه بجوشانید، آب لیمو را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
3.کره را در یک تابه بریزید . آن را بدون سوزاندن ذوب کنید. آن را از اجاق برداشته و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4.مخلوط روغنی را در سراسر خمیرمان روی پیشخوان خود پخش کنید.
5. انتهای خمیرتان را 4-5 سانتی متر تا بزنید . وردنه را روی قسمت تا شده قرار داده و بپیچید. طوری که خیلی سفت نشود.
6. با جمع کردن دو سر خمیری که با وردنه پیچیده ایم، چین ایجاد کنید. آن را به آرامی از وردنه دربیاورید.
7. آن را به شکل هلال درآورده و روی سینی فر قرار دهید . دوباره روغن بزنید تا خشک نشود. همین کار را برای همه خمیرها انجام دهید.
8. آنها را در فر از قبل گرم شده با درجه 200 بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.
9. شیرینی پخته شده خود را از اجاق بردارید و بعد از 2-3 دقیقه شربت ولرم را روی آن بریزید. آن را نپوشانید.
10. بعد از اینکه شیرینی ها شربت را به خودشان جذب کردند می توانید وسط آن را با گردو ، فندق یا پسته تزئین کنید. نوش جان.