دستور پخت و طرز تهیه کیک انجیر:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- شکر دو سوم پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- ماست شیرین و سفت ۱پیمانه
- زعفران دم شده ۱ قاشق (اختیاری)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق چ
- دارچین یک ق چ
- پودر هل نصف نوک ق چ
- جوز هندی (اختیاری) کمی
- انجیر حلقه ای به مقدار لازم
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک انجیر با روش اسان:
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
آرد و بیکینگ پودر الک کنید
تخم مرغ وانیل و شکر را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید رنگ و حجیم شود
ماست و زعفران را اضافه و ۳۰ ثانیه همبزنید
روغن را اضافه و هم بزنید
مخلوط آرد و بیکینگ پودر و هل و دارچین و جوز هندی را طی ۳ مرحله به آرامی به مواد اضافه و با لیسک یا قاشقچوبی فولد کنید
نیم از مواد را توی قالب ریخته و انجیر نازک حلقه شده را روی مواد بچینید، مابقی مواد را ریخته و انجیر را روی مواد بچینید.
به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزید ( بستگی به قالب و فر دارد مدت زمان پخت) قبلدر آوردن با خلال دندون چک کنبد اگه تمیز در اومد کیک پختست.
پ.ن: اگه دوست دارین میتونید انجیرارو نگینی خورد کنید و با مواد قاطی کنید، ولی حتما لایه اول کف قالب مواد ساده بریزید، چون انجیر ته نشین میشه و میسوزه.