• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک انجیر : آموزش درست کردن کیک خوشمزه

    طرز تهیه کیک انجیر

    دستور پخت و طرز تهیه کیک انجیر:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ درشت ۳ عدد
    • شکر دو سوم پیمانه
    • آرد ۲ پیمانه
    • روغن نصف پیمانه
    • ماست شیرین و سفت ۱پیمانه
    • زعفران دم شده ۱ قاشق (اختیاری)
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
    • وانیل نصف قاشق چ
    • دارچین یک ق چ
    • پودر هل نصف نوک ق چ
    • جوز هندی (اختیاری) کمی
    • انجیر حلقه ای به مقدار لازم

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک انجیر با روش اسان:

    فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
    آرد و بیکینگ پودر الک کنید
    تخم مرغ وانیل و شکر را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید رنگ و حجیم شود
    ماست و زعفران را اضافه و ۳۰ ثانیه همبزنید
    روغن را اضافه و هم بزنید


    مخلوط آرد و بیکینگ پودر و هل و دارچین و جوز هندی را طی ۳ مرحله به آرامی به مواد اضافه و با لیسک یا قاشقچوبی فولد کنید
    نیم از مواد را توی قالب ریخته و انجیر نازک حلقه شده را روی مواد بچینید، مابقی مواد را ریخته و انجیر را روی مواد بچینید.
    به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزید ( بستگی به قالب و فر دارد مدت زمان پخت) قبلدر آوردن با خلال دندون چک کنبد اگه تمیز در اومد کیک پختست.

    پ.ن: اگه دوست دارین میتونید انجیرارو نگینی خورد کنید و با مواد قاطی کنید، ولی حتما لایه اول کف قالب مواد ساده بریزید، چون انجیر ته نشین میشه و میسوزه.

    طرز تهیه کیک انجیر

    About The Author