طرز تهیه ساندویچ باگت شکم پر :
دستور پخت ساندویچ باگت شکم پر با روش آسان:
بچه ها این ساندویچ خیلی خیلی راحته، مایه گوشتیشم هرجوری دلتون بخواد میتونید درست کنید
شکم باگتا رو خالی کنید سس کچاب یا هر سسی ک دوست دارین بریزین، از مایه گوشتی بریزین، بعد پنیر پیتزا بریزینو بذارین تو فر فقط گریل روشن کنید تا طلایی شه
من مایع گوشیتیمو اینطوری درست کردم (برای ۴ تا باگت)
یدونه پیاز نگینی تفت دادم، بهش ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم و فلفل، آویشن، پاپریکا، کمی جوز هندیو زردچوبه اضافه کردم وقتی تفت خوردن، ۲ حبه سیر رنده شده و یدونه سوسیس نگینی و نصف یه فلفل دلمه ای نگینی رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم ته استمان آب جوش ریختم تا بپزه .
پ.ن: سعی کنید تو مایه گوشتی غذاهای ساندویچی رب نزنید
پ.ن: حتما تو ساندویچتون با قلمو سس بزنید بعد مایه گوشتی بریزین ک بافت نون تو فر خشک نشه و مرطوب باشه.