اموزش اشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر گردویی با روش آسان:
خوب اول یک پیاز را رنده میکنیم. توی کمی روغن و زرد چوبه و به میزان لازم گردوی آسیاب شده تفت میدهیم. بعد بهش نمک و فلفل و رب انار اضافه میکنیم و به همین راحتی. حالا مواد آماده شده را کنار می گذاریم .
حالا بادمجان ها را پوست کتده و با چاقو یه برشی تو ی بادمجان ایجاد میکنیم. سپس بادمجان ها را کمی سرخ میکنیم بعد شکم بادمجان ها را باز کرده و پر از مواد گردویی میکنیم و دوباره توی تابه یه کوچلو سرخ میکنیم و بعد از آن در تابه را میگذاریم تا بادمجان شکم پر ما مغز پخت شود