رسپی و طرز تهیه ترافل خرمایی:
مواد مورد نیاز:
- ۳۰ عدد خرما
- بیکوییت پتی بور
- پسته
- پودر نارگیل
- پودر گردو
- کنجد
- کمی هل
- دارچین
- گلاب
طرز تهیه ترافل خرمایی با روش آسان:
اول بیسکوییت را در اسیباب پودر می کنیم و کنار میگذاریم. بعد خرما را هسته اش را در اورده و پوستش را کنده و با گوشت کوب میکوبیم. حالا کره را اب می کنیم و خرمای کوبیده شده را به کره اضافه می کنیم و کمی هم میزنیم بعد بهش بیسکوییت اضافه شده و کمی دارچین کمی هل ساییده شده و کمی گلاب بهش اضافه کرده و حسابی مخلوط میکنیم. حالا از این مواد خرمایی به دست امده به اندازه یک گردوی کوچک بر میداریم و وسطش مغز گردو میگزاریم و این گوله ها را توی مغز های پودر شده پسته گردو، کنجد، نارگیل، و پودر گل سرخ می غلتانیم.
به همین سادگی و به همین خوشمزه گی