اموزش درست کردن و طرز تهیه نان پنبه ای عسلی با روش اسان:
مواد لازم:
- آرد نان فانتزی ۳۷۵ گ
- شیر ولرم ۱۵۰ میل
- مایه خمیر ۲ ق چ
- بهبود دهنده (( اگه از کیفیت آردتون مطمئنید ، لازم نیست )) ۱/۲ ق چ
- نمک ۱/۲ ق چ
- عسل ۴۵ گ
- شکر ۱۵ گ
- کره ی نرم ۶۰ گ
- تخم مرغ کامل ۱ عدد
دستور تهیه نان پنبه ای عسلی :
مثل همهنون ها اول مایهخمیر، ۱ ق چ از شکر و ۱۰۰ میل از شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم تا مخمر فعال بشه
آرد، نمک و بهبود دهنده رو باهم الک میکنیم
و همه مواد خشک و تر رو بجز کره، داخل کاسه همزن میریزیم
اگه خمیر خیلی سفت بود و گلوله آرد تو کاسه بود، بقیه شیرو کم کم میریزیم
این دستور چون کره زیاد تری داره و همینطور تخم مرغ داره، پس مایعات رو کم کم و با احتیاط میریزیم
خمیر که کمی جمع شد، کره ی هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و برای حدودا ۸-۹ دقیقه با دستگاه ورز میدیم
خمیر، داخل یه کاسه چرب شده، برای حدودا ۱-۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت داره
تا زمانی که حجمش ۲ برابر بشه
بعد پف خمیرو میگیریم و چونه میکنیم
چونه هارو داخل پیرکس یا قالب یا ظرف مورد نظرتون که با کره چرب و آردپاشی شده، میچینیم
و برای حدودا ۲۵ دقیقه بهش استراحتمیدیم
فرو با دمای ۱۶۰ (( فرهای برقی )) و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر (( فرهای گازی )) گرمش میکنیم
از همون ابتدا، یه ظرف آبجوش هم داخل فر میذاریم
روی چونه ها رو مخلوط زرده تخممرغ + ۲ ق م شیر + کمی زعفران غلیظ، رومال کرده و به دلخواه کنجد، دانه چیا یا مغز تخمه آفتابگردان میریزیم
و بعد میره داخل فر داغ
تا زمانی که کاملا پف کرده و رویه ی نونها خوشرنگ و طلایی بشه.
حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره.
بعداز اینکه نون هارو از فر آوردیم بیرون، تا داغ هستن روشونو کره نرم میمالیم.