اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک موکا گردویی با روش آسان:
آموزش کیک موکا گردویی خوشمزه ای با طعم و عطر بی نظیر قهوه و نسکافه با بافت عالی
مواد مورد نیاز:
- کیک موکا گردویی
- مواد اصلی
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- آرد ۱/۵ پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- شیر داغ ۱ پیمانه
- گردو خردشده نصف پیمانه
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
- پودر قهوه ۱ قاشق غذا خوری
- نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
دستور پخت کیک موکا گردویی:
۱. ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنارمیگذاریم تا خنک شود.
۲. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
۳. شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سبک و کرمی شود .
۴. سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه … که در شیر حل کردیم را اضافه میکنیم.
۵. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود.
۶. در آخر هم گردو خورد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۷. قالب مورد نظرتان را چرب و آردپاشی کنید و مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید
۸. با خلال دندان کیک را چک کنید هر موقع تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
نوش جان
سایر نکات:
میتونید کیک تونو با گاناش یا شکلات آب شده تزیین کنید.