اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه:
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 لیوان روغن مایع
- یک لیوان شیر
- 1 بسته وانیل 5 گرمی ترک یا (کمی وانیل ایرانی)
- 1 بسته بکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1 قاشق مرباخوری پر)
- 2 و نیم لیوان آرد سفید قنادی
- 1 لیوان کشمش
دستور پخت و طرز تهیه کیک کشمشی:
ابتدا تخم مرغ ها با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجم مواد دو برابر و کرمرنگ شود. روغن و شیر را به نوبت اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر الک شده را به مایه مخلوط اضافه و با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.. بیش از نیمی از کیک را در قالب چرب شده ریخته، کشمش های شسته و خشک شده را آغشته به آرد کرده و بریزید و مابقی مایه کیک را ریخته و وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 ~ 40 دقیقه تا بپزید.
با خلال چوبی تست کنید و بعد 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید.
و به دلخواه با پودر قند تزئین کنید.