اموزش درست کردن و طرز تهیه نان بازلاما با روش آسان:
یه نون براتون آوردم که نیازی به مواد آن چنانی نداره و راحت توی تابه درست میشه، خیلی هم اشتها آور هست.
مواد لازم:
- 6 لیوان آرد
- نصف پاکت خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف)
- 1قاشق مربا خوری نمک
- به اندازه نیاز آب
- برای روی نان جعفری و روغن زیتون
دستور پخت و طرز تهیه نان بازلاما :
در یک ظرف آرد و خمیر مایه و نمک را ترکیب کرده و روی آنها یواش یواش (کم کم) آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آورید.
روی خمیر را بپوشانید و خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. از خمیر تکه هایی به بزرگی
1 مشت برداشته و چانه کرده (گرد کنید) و روی میز بچینید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید. سپس خمیرها را با وردنه به بزرگی ظرف غذاخوری باز کنید و در ظرف تفلون که روی گاز داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید و بعد از پختن روی آنها سس روغن زیتون و جعفری با قلمو بمالید. نوش جان