اموزش درست کردن و طرز تهیه برگر زغالی:
- یک کیلو گوشت که از ۴۰۰ گرم گوشت مغز و ران و ۳۰۰ گرم سردست گوساله، ۲۰۰ گرم قلوه گاه گوساله، ۱۰۰ گرم چربی گوساله
- که جمعا میشه ۱ کیلو
- ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته شده
- ۱۰۰ گرم آرد سوخاری
- یک عدد عصاره گوساله
- ۵۰ گرم کره حیوانی
- ۵۰ گرم جعفری خرد شده
- سیر ۲ حبه رنده شده
دستور پخت و طرز تهیه برگر زغالی:
مواد را چرخ کرده و به مدت نیم ساعت ورز میدهیم و به اندازه ۱۲۰ گرم تقسیم کرده و باز میکنیم و در فریزر میگذاریم تا یک روز کامل بماند. سپس سرخ کرده و نوش جان میکنید.
ashpazi_ba_farhane
سس مخصوص
۱۰۰ گرم سس باربیکیو کاله
۲۰۰ گرم سس کچاپ
نصف پیاز کاراملی شده و سرخ شده
گشنیز تازه خرد شده
آویشن
را باهم مخلوط میکنیم خوب سس خوشمزه ما امادست .
لایه ها
بیکن سرخ شده + کاهو فرانسوی + میکس قارچ و پنیر پیتزا + همبرگر + پنیر گودا
نوش جان