اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی سابله ایتالیایی با روش اسان:
سلام دوستای گلم اینم یه شیرینی خوشمزه که میتونید خودتون واسه عید درست کنید، با موندگاری بالا و مناسب وقتیه که کلی سفیده تخم مرغ رو دستتون باد کرده. خیلی هم خوشمزه ست و بی دردسر درست میشه، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
- پودر قند ۱۱۳ گرم
- کره نرم شده ۲۸۵ گرم
- نمک ۱/۴ یک چهارم ق چ
- سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
- آرد الک شده مخصوص شیرینی یا آرد نول ۳۳۸ گرم
- وانیل ۱/۲ یک دوم ق چ
- هل ۱/۲ ق چ
- شکلات مخصوص بن ماری
دستور پخت شیرینی سابله ایتالیایی:
اول کره را با پودر قند باهم مخلوط میکنیم و داخل دستگاه میریزیم در حد مخلوط شدن میزنیم. بعد آرد و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میزنیم تا تقریبا یکدست که شد کم کم سفیده تخم مرغ و هل و وانیل را اضافه میکنیم و میزنیم تا حالت خمیر کَره ای مانند یا مثل بستنی شود کافیه. بعد از ماسوره شکوفه قنادی بزرگ استفاده میکنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم شکوفه میزنیم و شکوفه ها با فاصله باشد .
طبقه وسط فر با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته بستگی به گرمای فِر دارد تا رنگ شیرینی طلایی شود. تا خنک شدن شیرینی دست به آن نزنید. شکلات رو بن ماری کنید من از شکلات دارک استفاده کردم و شیرینی ها را لبه آن را داخل شکلات زده و اجازه دهید تا خنک شود و بعد داخل ظرف سِرو بزارید. اگر طعم و بوی کره را دوست ندارید میتونید جایگزین آن از مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید. به هیچ عنوان از روغن جامد استفاده نکنید .
نوش جونتون . آموزش از مریم جهاندیده