رسپی دسر سرلاک کاکائویی:
طرز تهیه دسر سرلاک کاکائویی با روش آسان:
طبقه ی اول :
تی تاب به اندازه ظرف مورد نظرمون
تی تاب ها رو از هم جدا میکنیم و توی ظرفمون (پیرکس) میچینیم …
طبقه ی دوم :
يك پيمانه و نصف شير
دو پاكت كارامل
شير رو گرم ميكنيم و كارامل را اضافه ميكنيم تا حل بشه و بعد از كمي سرد شدن توي دستگاه مخلوط كن يك پاكت خامه و كارامل و يك قاشق غذاخوري نسكافه و در اخر ٢٠ دونه بيسكويت پني بور را با هم مخلوط ميكنيم و روي لايه اول ميريزيم در يخچال قرار ميديم خنك كه شد پودر كاكائو رو مي پاشيم كامل روي آن و بعد از خنك شدن سرو ميكنيم نوش جان