• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خورشت غورابیج : آموزش آشپزی غذای گیلانی

    طرز تهیه خورشت غورابیج

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت غورابیج با روش آسان:

    این خورش از خوشمزه های گیلان و مازندرانه که طرفدارای خیلی زیادی داره و به اسمهای مختلف از جمله ترشواش خورشت غورابیج خورش ابکی خونده میشه که با سبزی های محلی خوش طعم و عطر شمالی طبخ میشه این سبزی ها متاسفانه در مناطق دیگه ایران رشد نمیکنن و فقط باید از بازارای شمال تهیه ش کنید برای تهیه شم کافیه به سبزی فروش ها بگید سبزی ترش واش میخواید حالا بریم سروقت دستوراین غذای محشرکه به نظر من از صد تا کباب و ماهیچه لذیذتره، اخه مگه داریم خورشت این قدر خوشمزه؟؟؟؟؟

    • ۴ تیکه مرغ
    • یک عدد پیاز
    • چندحبه سیر
    • ۶ عدد بادمجون متوسط
    • گوچه درشت ۳ عدد (من نمیریزم)
    • سبزی یک کیلو (گشنیز، برگ چغندر، نعناع، ترش واش، جعفری، ریحان، تره، خالواش، سیریه بوته)
    • آب نارنج یا ابغوره به میزان لازم

    دستور پخت و طرز تهیه خورشت غورابیج :

    اول سبزی ها رو بعد از شستن ریز خرد میکنیم و سرخ میکنیم میذاریم کنار (مثل قرمه سبزی میشه فریز کرد) مرغ رو همراه پیاز و زردچوبه تفت میدیم و سبزی رو اضافه میکنیم و سیر خرد شده رو و میذاریم بپزه تو این فاصله تلخی بادمجونا رو میگیریم و سرخشون میکنیم وقتی مرغ پخت آب نارنج رو بنابه ذائقه اضافه میکنیم همراه نمک و فلفل و بعد وقتی خورشت جا افتاد گوجه و بادمجون های سرخ شده رو برای تزیین میریزیم روش که من چون گوجه رو دوست ندارم نریختم، به جای آب نارنج هم میشه آبغوره ریخت.. نوش جان

    طرز تهیه خورشت غورابیج

    About The Author