اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک گل سرخ محمدی با روش اسان:
مواد لازم برای 6 نفر:
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 پیمانه سرخالی
- شیر ½ پیمانه
- گلاب ¼ پیمانه
- روغن مایع ¾ پیمانه
- گل محمدی ¼ پیمانه
- فندق خرد شده ½ پیمانه
- آرد 2 و نیم پیمانه
- نشاسته ذرت 1 ق چ
- بکینگ پودر 1 ق س
رسپی کیک گل سرخ محمدی:
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود، حدود 5 یا 6 دقیقه، سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید، آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر 3 بار الک کنید و در دو الی سه مرحله به مایه کیک بیفزائید. در آخر فندق های خرد شده را به همراه گل بریزید و با قاشق آرام هم بزنید (من بادوم ریختم) کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه
نکته: اگر از پودر گل سرخ استفاده میکنید 2 قاشق غذا خورى، فوق العاده خوش بافت و خوش طعم .