• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه براونی : آموزش درست کردن کیک با روش آسان

    طرز تهیه براونی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه براونی با روش آسان:

    براونی یه شیرینی خوشمزه ست که مایه کیک غلیظ تر از کیکهای معمولیه برای همین بافت منسجم تری داره، روی کیک کاملا ترد ولی داخلش کاملا نرمه و بافت عالی ای داره، در تهیه براونی از مقدار کمی آرد استفاده میشه و در واقع مواد اصلی شکلات و کره و تخم مرغ هستند، طعم اصلی شیرینی رو شکلات تعیین میکنه پس حتما از شکلات با کیفیت استفاده کنید و مقدارشو به هیچ وجه کم نکنید.

    • کره ۲۰۰ گرم
    • شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • نمک ۱/۲ق چ
    • شکر سفید ۱ پیمانه
    • شکر قهوه ای ۱ پیمانه
    • عصاره وانیل ۲ ق چ
    • آرد قنادی ۱ پیمانه

    دستور و طرز تهیه براونی:

    اول فر رو با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روشو با روغن چرب کنید، شکلات تخته ای رو به قسمتای ریز تقسیم کنید و بعد با کره مخلوط کنید و بذارید روی شعله غیر مستقیم یا داخل مایکروفر تا بن ماری شه و کاملا مخلوط کنید تا مطمئن شید آب شدن؛

    حالا تخم مرغ ها رو داخل ظرف دیگه ای بشکنید و کاملا هم بزنید سپس نمک و شکر و وانیل و مخلوط شکلات رو باهاش ترکیب کنید حالا آرد رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد داخل قالب ریخته و روشو با قاشق صاف کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا روی کیک براق شه؛ بعد که از فر خارج کردید و کیک کاملا خنک شد از کاغذ روغنی جداش کنید و دورشو با چاقو ببرید تا صاف شه و به صورت مربع با سایز دلخواه برش بزنید، تا یک روز تو دمای بیرون میتونید نگه دارید ولی بعد اون حتما باید یخچال نگهداری شه..
    نوش جان

    طرز تهیه براونی

    About The Author