اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک موز شکلاتی با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- موز له شده ۲ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
- شکر (۱۷۵ گرم) ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- آرد شیرینی پزی ( ۱۷۵ گرم) ۱,۱/۳ پیمانه
- پودر کاکائو (۲۵ گرم) ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- شکلات ۱۰۰ گرم
- گردو نگینی شده به مقدار لازم
رسپی کیک موز شکلاتی:
۱- همه مواد باید به دمای محیط برسند. کف قالب گرد به قطر 25 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
۲- ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر گرم شود.
شکلات را تکه تکه کنید و 1 دقیقه در ماکروفر قرار دهید یا به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید صبر کنید تا ولرم شود.
۳- آرد+پودر کاکائو+بیکینگ پودر را در ظرفی با همزن دستی مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا روشن و حجیم و پفدار شود.
۴- بین کار مدام با لیسک ذرات کره که به دیواره ظرف پاشیده را تمیز کنید تا همه قسمتها یکسان همزده شودند. حتما 7 دقیقه با دور تند هم بزنید. عدم رعایت هر یک از این موارد باعث حس شدن بوی کره در کیک شده و ممکن است خوشایند نباشد.
۵- سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را یک دقیقه با دور تند همزن بزنید .با تخم مرغ سوم،وانیل را اضافه کنید.
۶- شکلات مذاب ولرم را اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس دوعدد موز را با چنگال له کرده و به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید .
در انتها مخلوط مواد خشک را در سه مرحله با الک اضافه و به آرامی مخلط کنید.
۷- میتوانید به دلخواه همراه با سومین قسمت مخلوط آرد، مقداری گردوی نگینی شده هم اضافه و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و روی آنرا کمی صاف کنید و به دلخواه موز نصف شده روی آن قرار دهید.
پخت کیک در فر:
۸- قالب را به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر قرار دهید. این تایم کاملا نسبی هست و بسته به مدل فر میتواند تغییر کند.
۹- برای من حدود یک ساعت و بیست دقیقه طول کشید. اگه روی کیک موز بذارید تایم پخت طولانی تر میشه. این کیک رو میتونید به صورت کاپ کیک هم تهیه کنید و بسیار عالی میشه.
۱۰- بافت کیک کاملا سبک و پوک هست. رطوبت مورد نیاز این کیک توسط موز له شده تامین میشه و نیازی به افزودن مایعات در کیک نیست.