اموزش درست کردن و طرز تهیه مسقطی کاسه ای با روش آسان:
دستور این دسر فوق العاده خوشمزه مون مناسب افطار؛ درست کنید و لذتش رو ببرید، یه دسر سنتی با طعم نوستالژیک، من که عاشقشم امیدوارم شمام درست کنید و حس خوبتون رو باهام تقسیم کنید، اینم رسپی این خوشمزه جان:
- نصف لیوان نشاسته گل
- سه و نیم لیوان آب سرد
- نصف لیوان گلاب
- پودر هل نصف ق چ
- زعفرون دم کرده چهار ق غ
- شکر یک لیوان
- خلال بادم به میزان دلخواه
دستور تهیه مسقطی کاسه ای :
اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم؛ مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛ دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه؛ باز سوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید.
نوش جان