رسپی و طرز تهیه اسکرامبل اگ :
اسم این صبحونه هیجان انگیز ما که اصالتا هم انگلیسی اسکرامبل اگ یا دقیق تر بگم اسکرامبلد اگز هست که میشه همون تخم مرغ هم زده خودمون که من با ترکیب گواکامولی بی نهایت دوستش دارم.. گواکامولی هم درحقیقت همون دیپ آووکادو هست که یه دیپ مکزیکی حساب میشه. درسته که گواکامولی رو ما اکثرا با ترکیب گوجه و پیاز و سبزیجات میینیم ولی اصلش همون ترکیب آووکادو و لیمو هست ( گواکامولی معمولا کنار چیپس ترتیا سرو میشه ولی شما یه بار با این اسکرامبل اگ بزن ببین چی میشه) خب حالا میریم که داشته باشیم رسپی این صبحونه هیجان انگیز رو
- تخم مرغ ۲ عدد
- آووکادو ۱ عدد
- کره ۲۰ گرم
- شیر دو قاشق غذاخوری
- لیمو ترش یک عدد
- نمک، فلفل به میزان لازم
اموزش اشپزی و طرز تهیه اسکرامبل اگ با روش اسان:
خب من اول نون های خوشگلم رو تست کردم. بعد اومدم آووکادو رسیده رو با پشت چنگال له کردم و بهش نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه زدم و مالیدم روی نون هام تا مزه بگیرن بعد رفتم سراغ آماده کردن اسکرامبل اگ هام: دوتا تخم مرغم رو بهش نمک و فلفل و شیر اضافه کردم و خوب با همزن زدم بعد تو ماهیتابه کره رو آب کردم( لطفا از روغن استفاده نکنید چون تمام مزه اش به کره هست) .
حالا این مخلوط تخم مرغ رو ریختم توش و بعد میبینیم که سریع از زیر تخم مرغ داره خودش رو میگیره پس همین طور سریع تخم مرغ ها رو از گوشه ها به سمت وسط ماهیتابه هدایت میکنیم و این قدر این کارو میکنیم تا جایی که همه تخم مرغ خودش رو بگیره و دقت کنید که تو این مرحله هنوز تخم مرغ کامل سفت نشده و بافتش به خاطر وجود شیر کاملا نرم و لطیفه حالا این خوشمزه ها رو بریزید روی آووکادوتون و روش فلفل سیاه فراوون بزنید و نوش جان کنید