دستور پخت اسپاگتی آلا کربونارا :
اموزش اشپزی و طرز تهیه اسپاگتی آلا کربونارا با روش آسان:
و اما اسپاگتی امروز ما،یه اسپاگتی معروفِ شهر رم ایتالیاست. بینهایت آسون و سه سوته و فوق خوشمزه هست. اول پنجاه گرم کره رو میندازید داخل ماهیتابه و بهش دوتا حبه سیر ریز خردشده اضافه میکنید همراه با ۱۲۰ گرم بیکن.( رسپی اصلی با بیکن گوانچاله هست که از گوشت لُپ خوک تهیه میشه ولی شما میتونید به جاش از بیکن گوساله یا بوقلمون استفاده کنید.) وقتی بیکن و سیر یه تفت کوچولو خورد زیرش رو خاموش کنید و تو این فاصله ۲۵۰ گرم اسپاگتی نازک رو داخل ظرف حاوی آب جوش و نمک و روغن میندازید تا نرم شه .
بعد آبکش کنید و اسپاگتی رو به ترکیب بیکن و سیر اضافه کنید و مخلوط کنید باهم.
سس:
حالا برای سس این اسپاگتی شما باید دو تا تخم مرغ کامل رو خوب با چنگال هم بزنید و بهش ۵۰ گرم خامه( میتونید به جای خامه از کره یا روغن زیتون استفاده کنید) و یه بسته پنیر پارمزان اضافه کنید.( تو رسپی اصلی از پنیر پکورینو رومانو استفاده میشه که یه پنیر تند و تیز ایتالیایی هست. البته تو ایران هم موجوده ولی اگه گیر نیاوردید در دسترس ترین گزینه همون پارمیجانو یا پنیر پارمزان هست)
و وقتی حسابی تخم مرغ و خامه و پنیر رو بانمک و فلفل سیاه مخلوط کردید آروم آروم به اسپاگتی اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا یه وقت تخم مرغ با داغی اسپاگتی نپزه و حالا اسپاگتی شما آماده هست، فقط کافیه روش پنیر پارمزان و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بریزید و تماام. شاید تصورش خیلی خوشایند نباشه که تخم مرغ نپخته چی از آب درمیاد، ولی باید بگم سخت در اشتباهید چون هم فوق العاده لذیذ میشه و هم اینکه اصلا بوی زهم تخم مرغ نمیده، تازه تو رستوران های ایتالیایی روی خود اسپاگتی زرده تخم مرغ قرار میدن تاخود مشتری اون روهم بزنه