دستور پخت و طرز تهیه پیتزا آمریکایی خوشمزه:
- آرد ۴ تا ۴ و نیم پیمانه (ممکنه بسته به میزان جذب رطوبت آرد ها، کمتر مصرف بشه، ولی بیشتر اصلا)
- شکر ۲ قاشق سوپخوری سرخالی
- خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری
- شیر گرم سه چهارم لیوان
- سفیده تخم مرغ ۲عدد
- روغن مایع یا روغن زیتون یک سوم لیوان
- نمک ۱ قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه/ پودر سیر/ پودر پیاز/ پاپریکا/ آویشن از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری
برای هر پیتزا دو نفره:
- قارچ ۴ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- ژامبون سه ورقه
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل، پودرسیز، پودر پیاز، پاپریکا به میزان لازم
-
این مقدار خمیر ۲ تا بهتون پیتزای بزرگ میده و هر پیتزا مناسب ۲نفره..
اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا آمریکایی با روش آسان:
خمیر مایه، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزونه ) و ۱ قاشق چایخوری شکر رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد یه ربع در ظرف رو بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد، سفیده تخم مرغ ،باقی مانده شکر ،روغن و نمک و تمام ادویه ها رو داخل یه کاسه دیگه بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شه بعد ترکیب خمیر مایه رو اضافه میکنیم و دو سوم دیگه آرد رو میریزیم داخلش، همه آرد رو نمیریزیم چون ممکنه خمیر سفت بشه، پس کم کم اضافه میکنیم.
بعد مواد رو با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شه، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر رو روی سطح کار قرار بدید، خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدید، انقدر ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد ولی اصلابه زمین نکوبید و فقط بانوک انگشتاتون ورز بدید حالا داخل یه کاسه رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه قرار بدید، روی خمیر رو بپوشونید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر ۲ برابر شه، بعد داخل یه سینی یه کم آرد می پاشیم و خمیر رو روش پهن میکنیم یه خمیر نازک که دورش بالاتر از وسطشه ؛
انگارکه یه گودال ایجاد میکنیم وسط رو و این برای اینه که مواد بیرون نزنه و در نهایت کارمون شیک تر درمیاد. در این مرحله سس قرمز رو کامل روش میریزیم بعد از ترکیب ادویه هایی که داخل خمیر ریختیم دوباره درست میکنیم و روی سس میریزیم و بعد پنیر بعد تیکه های مرغ رو روش میریزیم ( مرغ رو با نمک و فلفل و ادویه ها و روغن زیتون یه ساعت مرینیت کردید و بعد داخل تابه با حرارت بالا فقط پنج دقیقه سرخ کنید و در آخر بریزید روی خمیر) بعد هم ژامبون و دوباره پنیر و قارچ های ورقه شده و فلفل دلمه ای و دوباره برای ردیف اخر پنیر و همون ادویه ها. برای زیبایی کار چند تا فلفل دلمه ای و قارچ و زیتون هم روش میچینیم و قشنگ فشار میدیم.