دستور پخت و طرز تهیه غذای مالزیایی ناسی گورنگ ایام کونیت خوشمزه:
از خوشمزگیش همینقدر بگم که هر یه قاشقی که از این غذا میخوردید انگار وارد بهشت میشدید. اسمش شاید به نظر سخت بیاد ولی معنیش میشه برنج سرخ شده و مرغِ زردچوبه ای، بینهایت هم راحته
- پیاز متوسط ۳ عدد
- فلفل چیلی ۱۰ عدد
- سیر ۵ حبه
- بی بی کورن (ذرت کوچیک) ۱۰ عدد
- لوبیا سبز ۱۰ عدد
- هویج ۵ عدد متوسط
- گل کلم نصف یک عدد
- برنج سه پیمانه
- سس سویا نصف یه شیشه
- سس قرمز رقیق تند (در صورت تمایل )
- ادویه ناسی یک بسته
- مرغ یک عدد سینه کامل
- آرد سفید و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اموزش اشپزی و طرز تهیه غذای مالزیایی ناسی گورنگ ایام کونیت با روش اسان:
ابتدا برنج (بهتره برنج شکسته شمال باشه یا اگه اروپا هستید عکس برنج رو براتون گذاشتم که همه فروشگاه ها دارند) رو بدون روغن و نمک کته کنید و بذارید کنار.
به نسبت مساوی ترکیب آرد و زردچوبه و نمک درست کنید و تمام سبزیجات و مرغ مکعبی خرد شده رو دونه به دونه تو این مخلوطی که درست کردید بغلتونید ( رنگ زرد باید غالب باشه، اگر زردچوبه شما خوشرنگ نیست، مقدار بیشتری بریزید نسبت به آرد ) و بعد به ترتیب هر کدوم از اینا رو جداگونه بریزید داخل ماهیتابه و با حرارت بالا و روغن فراوون سرخ کنید ( این غذا با حرارت زیاد در مدت زمان کم پخته میشه ) در واقع تک تک این سبزیجات باید کرانچی بشن. وقتی سرخ شد اینا رو کنار میذارید و ماهیتابه رو میشورید و مجدد میذارید رو شعله
وقتی داغ داغ شد داخلش روغن میریزید و سیر و فلفل رو تو این مرحله میریزید و فقط چند ثانیه تقت بدید و بعد ادویه ناسی و سس سویا و سس تند رو بهش اضافه کنید (اندازه سس قرمز تند به دلخواه خودتونه) به محض داغ شدن سس تون برنج رو بهش اضافه میکنید. اینم با بالاترین حرارت گاز شما دو دقیقه بعد آماده ست و حالا برنج رو داخل ظرف سرو بکشید و بقیه سبزیجات سرخ شده رو هم کنارش میچینیم و تماااام..
نکات:
_این غذا چون با حرارت خیلی بالا و در زمان کم آماده میشه باید داخل ماهیتابه با ضخامت کم و عمیق درست شه و در اصل داخل wok پخته میشه..
_سس کچاپ مانیس و اویستر هم تو رسپی اصلی داره ولی من به خاطر دوستانِ تو ایران حذف کردم ولی خب شما در واقع بااین رسپی هم همون طعم عالی رو خواهید داشت.
_اگه پودر ناسی رو تو ایران گیر نیاوردید خودتون با ترکیب این ادویه ها آماده کنید : ۲ ق پودر تخم گشنیز،۲ ق زردچوبه، ۲ ق پودر زیره سیاه، ۲ ق نمک، ۱ ق پودر سیر، نصف ق پودر زنجبیل، نصف ق فلفل قرمز، ۱/۴ ق دارچین، نصف ق پودر پیاز، ۱/۲ ق پودرلیمو