رسپی و طرز تهیه املت روسی خوشمزه:
مواد مورد نیاز:
- 1 لیوان کنسرو ذرت و نخود
- 0.25 لیوان هویج آبپز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 عدد فلفل دلمه ای (من قسمت سبز پیازچه رو ریختم)
- 30 گرم کره
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه املت روسی با روش اسان و حرفه ای :
ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با ذرت، نخود و هویج مخلوط می کنیم.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل خوب بهم می زنیم. سپس کره را در ماهیتابه داغ می کنیم. تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و میگذاریم با شعله ملایم بپزد طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد ولی روی آنها تقریباً نیم بند شود. سپس مواد را روی تخم مرغ ها ریخته و میگذاریم با شعله بسیار ملایم سرخ شود. سپس به آرامی و با استفاده از ۲ کفگیر برمیگردانیم تا آن طرفش هم با شعله ملایم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش می زنیم. (من کمی پنیر پیتزا ریختم و در فر گریل کردم).