دستور پخت رشته پلو ته انداز خوشمزه:
مواد لازم:
- برنج دو پیمانه
- رشته پلویی ۲۵۰ گرم
- بال و کتف ۱۵ تیکه
- پیاز متوسط دو عدد
- کشمش پلویی نصف پیمانه
- زعفرون آب کرده غلیظ دو ق غ
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه رشته پلو ته انداز با روش آسان:
ابتدا به بال و کتف هاتون نمک، فلفل و زعفرون بزنید و دو ساعتی داخل یخچال قرار بدید. بعد بیرون بیاورید و داخل یه ماهیتابه روغن بریزید و یه طرف رو کاملا سرخ کنید
حالا برنجی که قبلاً خیس کردید رو داخل آب جوش بریزید و سه چهار دقیقه قبل از این که آبکش کنید رشته هاتون رو هم به برنج اضافه کنید و با هم آبکش کنید..
کف قابلمه مورد نظرتون رو ( حتما قابلمه بدون خش انتخاب کنید تا خوب برگرده) کمی روغن بریزید و اگه دوست داشتید کمی کنجد بریزید و بال و کتف ها رو از طرفی که سرخ نشده کف قابلمه قرار بدید. حالا رشته پلو رو روش بریزید و اجازه بدید به مدت یک ساعت دم بکشه، وقتی برگردونید میبینید که حسابی طرف دیگه مرغ ها هم برشته و لذیذ شده
برای دورچین برنج هم دو تا پیاز رو با زردچوبه حسابی تفت دادم و در آخر کشمش پلویی رو اضافه کرده و بعد از یه تفت کوچولو زیرش رو خاموش کردم..
نوش جان