• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رشته پلو ته انداز : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی

    رشته پلو ته انداز

    دستور پخت رشته پلو ته انداز خوشمزه:

    مواد لازم:

    • برنج دو پیمانه⁣
    • رشته پلویی ۲۵۰ گرم⁣
    • بال و کتف ۱۵ تیکه⁣
    • پیاز متوسط دو عدد⁣
    • کشمش پلویی نصف پیمانه⁣
    • زعفرون آب کرده غلیظ دو ق غ⁣
    • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه رشته پلو ته انداز با روش آسان:

    ابتدا به بال و کتف هاتون نمک، فلفل و زعفرون بزنید و دو ساعتی داخل یخچال قرار بدید. بعد بیرون بیاورید و داخل یه ماهیتابه روغن بریزید و یه طرف رو کاملا سرخ کنید⁣

    حالا برنجی که قبلاً خیس کردید رو داخل آب جوش بریزید و سه چهار دقیقه قبل از این که آبکش کنید رشته هاتون رو هم به برنج اضافه کنید و با هم آبکش کنید..⁣

    کف قابلمه مورد نظرتون رو ( حتما قابلمه بدون خش انتخاب کنید تا خوب برگرده) کمی روغن بریزید و اگه دوست داشتید کمی کنجد بریزید و بال و کتف ها رو از طرفی که سرخ نشده کف قابلمه قرار بدید. حالا رشته پلو رو روش بریزید و اجازه بدید به مدت یک ساعت دم بکشه، وقتی برگردونید می‌بینید که حسابی طرف دیگه مرغ ها هم برشته و لذیذ شده

    برای دورچین برنج هم دو تا پیاز رو با زردچوبه حسابی تفت دادم و در آخر کشمش پلویی رو اضافه کرده و بعد از یه تفت کوچولو زیرش رو خاموش کردم..⁣

    نوش جان

    رشته پلو ته انداز

    About The Author