دستور پخت اسپاگتی تن ماهی خوشمزه:
- اسپاگتی ۵۰۰ گرمی یک بسته
- گوجه فرنگی سه عدد بزرگ
- کنسرو ماهی تُن دو قوطی
- پیاز متوسط یک عدد
- لیمو ترش یک عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- پودر پاپریکا، پودرسیر به دلخواه
- جعفری مقداری برای تزیین
- پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا صد گرم
- پنیر پارمزان برای تزیین به داخواه
-
طرز تهیه اسپاگتی تن ماهی با روش آسان:
اول از همه آب رو داخل قابلمه جوش بیارید و یه کمی داخلش نمک و روغن بریزید و اسپاگتی ها رو بندازید توش و اجازه بدید مغز پخت بشه .
بعد میریم سراغ موادش:
باید پیاز مون رو داخل روغن و زردچوبه تفت بدیم که من برای اینکه اسپاگتیم چرب نشه از روغن داخل خود کنسرو برای سرخ کردن استفاده میکنم. بعد از اینکه رنگ پیازم طلایی شد گوجه های رنده شده رو داخلش میریزم و خوب تفت میدم تا حدی که آبش کشیده بشه و سرخ شه ( من برای راحتی کار از پوره گوجه کنسروی استفاده کردم، اگه دیدید گوجه هاتون بی رنگ هست یه ق غ رب گوجه هم میتونید بهش اضافه کنید)
بعدش کنسرو ماهی تُن رو بهش اضافه میکنم همراه با ادویه هام و بعد اسپاگتیم رو که مغز پخت شده و آبکش کردم به موادم اضافه کرده و روی حرارت متوسط مخلوط میکنم و وقتی خوب مخلوط شد پنیر پیتزا یا موتزارلا رو داخلش ریخته و برای ده دقیقه در قابلمه رو میذارم تا پنیر داخلش آب بشه و بعد میکشم داخل بشقاب سِرو ( این اسپاگتی نیاز به دم کشیدن نداره فقط در حدی که پنیر داخلش آب بکشه اکی هست ) یه مقدار جعفری خرد شده و پنیر پارمزان به دلخواه و یه کم لیمو ترش تازه اگه خواستید روش میریزید و تمااااام..