رسپی و طرز تهیه چیزکیک طالبی خونگی:
این دسر رو با هر ژله دلخواهی میتونید درست کنید من از ژله طالبی استفاده کردم ولی چون فصل طالبی نیست به خاطر رنگ سبزش از کیوی برای تزیین استفاده کردم
دستور دست نویسه مهام
این دستور رو برای قالب 20 سانتی با تجربه خودم مینویسم. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.
مواد لازم:
- بیسکویت پتی بور 50 عدد
- کره نرم شده در دمای محیط 75 گرم
- پنیر ماسکار پونه 350 گرم (پنیر ویلی هم میتونید استفاده کنید)
- خامه پاکت صورتی 200 گرم
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پر
- ژله دلخواه (من ژله طالبی استفاده کردم ) 1 بسته
- وانیل 1/2ق چ
- پودر قند 3/4لیوان
- شیر 2ق غ
- آب سرد 1/4پیمانه
طرز تهیه چیزکیک طالبی با روش اسان:
ابتدا بیسکویت را پودر میکنیم. من از دستگاه خورد کن استفاده میکنم تا کاملا یک دست شود. سپس کره را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
من از قالب کمربندی با قطر 20 سانت استفاده کردم. میتونید از قالب معمولی هم استفاده کنید فقط زیرش دو تا سلفون پهن کنید که لبه های سلفون از لبه ظرف بلندتر باشه تا بعد از درست شدن دسر بتونید با کمک سلفون دسر رو از ظرفتون در بیارید.
کره و بیسکویت رو در قالب ریخته و با پشت قاشق و یا پشت لیوان کاملا مواد را صاف و فشرده کنید. دقت تو این مرحله باعث میشه بعد از سرو کراست خورد نشه. نیم ساعت قالب را دریخچال میگذاریم تا کراست سفت شود.
تو این فاصله پنیر ماسکارپونه را با شیر میزنیم تا کاملا یکدست شود. شیر باعث یک دست شدن پنیر میشود. پودر قند و وانیل را اضافه کرده و دوباره میزنیم.
خامه را هم با مواد میزنیم تا یک دست شود. پودر ژلاتین و آب را مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود. سپس میگذاریم تا سرد شود. بعد به پنیر کم کم اضافه میکنیم و دوباره با هم زن میزنیم. دقت کنید که اگر خوب هم نزنید بعدا تکه های ژلاتین مثله لاستیک زیر دندون میاد.
مواد پنیری را روی کراست ریخته و میگذاریم تا در یخچال کاملا خودش رو بگیره. من حدود 1 ساعت گذاشتم. بعد ژله را با یه لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم.
و میگذاریم تا کاملا خنک شود. سپس به آرامی روی مواد پنیری ریخته و میگذاریم تا خودش را بگیرد.