رسپی کیک فلت میوه خوشمزه و خونگی:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر سه چهارم لیوان
- ماست سون نصف لیوان
- آرد یک و نیم لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- بکینگ پودر یک ق م
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- توت فرنگی و پرک بادام یا خلال بادام
طرز تهیه کیک فلت میوه با روش اسان:
تخم مرغ و شکر و وانیل را باهمزن برقی خوب بزنید. بعد ماست را اضافه کنید، درصد چربی ماست در انواع کیک خیلی مهمه. روغن مایع را اضافه کنید. بعد استفاده از همزن از این مرحله به بعد ممنوع هست. آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی ترکیب کنید. در نهایت غلظت کیک غلیظ هست.
من از قالب تارت با قطر ۲۳ سانت استفاده کردم.
توت فرنگی ها را نصف کنید از وسط و روی کیک بچینید و پرک بادام بزارید .
توفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه طول میکشه. کیک های میوه ای در قالب فلت پخته میشه که کیک زود پخته و میوه زیاد پخته نشه تا آب آن میان بافت کیک خارج نشه و کیک خمیری نشود.