دستور پخت فیله ی ران مرغ خوشمزه:
سلام سلام، با یه دستور غذای یونانی اومدم.
طرز تهیه فیله ی ران مرغ با روش اسان:
رزماری، اویشن، سیر و لیمو و نمک و فلفل و یه حجمی روغن زیتون رو مخلوط میکنیم و رانهای بدون استخون رو توش میذاریم و میذاری توی یخچال چندین ساعت بمونه.
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید.
فیله ی مرغ را از یخچال خارج کنید و بذارید یک ساعت بمونه.
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی یه کاغذ روغنی که تو ظرف فرتون هست بریزید و مرغها رو بچینید روش. از اون موادتون هم کمی روش بریزید.
۲۰ تا ۲۵ دقیقه بعد مرغهای خوشمزه تون آمادهدس.
همراه با نان پیتا، سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی ، خیار خرد شده ، ماست و خیار ، پنیر فتا یا هر چیز دیگری که دوست دارید، توی بشقابتون سرو کنید.
نوش جان!
• قیمت این غذا توی رستوران ، میانگین ۷ یورو هست.