رسپی و طرز تهیه سالاد کروتان با روش اسان و فوری:
طرز تهیه سالاد کروتان :
مواد این سالاد رو بگم :
کاهو خرد شده
فیله مرغ گریل شده (کمی آبدار بهتره)
پنیر پارمسان
بیکن (بذارید تو فر و خشک و ترد مثل چیپس بردارید) + “کروتان”
سس روش هم مایونز و آب لیمو و نمک و فلفل و ارگانو
حالا یه سریها به هر سالادی که مرغ گریل و کروتان داره میگن سالاد سزار. شاید بهتره که بگم سالاد سزار ورژنهای مختلفی با توجه به دستور سرآشپز رستوران داره و نه تنها توایران بلکه خیلی از کشورها هرجور عشقشونه سالاد سزار رو درست میکنن که البته بیشترشون هم خوشمزه ن
سالاد سزار اصلی متفاوته!!! مخصوصا سسش و اینکه مرغ گریل اصن نداره. که حالا بعدا درباره ش میگم.
من به این سالاد میگم سالاد با مرغ گریل. شما هرچی دوست دارید صداش کنید
کروتان:
کروتان (Crouton) یک نان برشته یا سرخ شده است که از برشته کردن قطعات کوچک نان فرانسوی یا نان تست تهیه میشود.
معمولا این نوع نان را در اشکال و ابعاد مختلف درست میکنند. کروتان در تهیه برخی از غذاها ، سالاد سزار و برخی دیپها کاربرد دارد، اما میتوان به عنوان اسنک یا تنقلات برای میان وعده به همراه ماست استفاده شود.
برای تهیه کروتان نانهای مختلف به تیکههای کوچکی تقسیم میشود و در روغن تفت داده شده یا اینکه در فر تست میشوند، که نتیجه آن تیکههای بسیار سبک و ترد نان هست که در کنار غذاهای مختلف سرو میشود.
نوع اندازه و برش نان و البته طعمدار کردن کروتان بستگی به سلیقه و البته غذایی دارد که در آن کروتان استفاده میشود.
بطور معمول از کره یا روغن زیتون، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز یا سیاه، پودر پنیر پارمزان یا پاپریکا برای طعمدار کردن کروتان استفاده میشود.
خیلی از ماها این کروتان رو نون سیر، نون خشک سالاد، نون تست سالاد و … صدا میکنیم. به خاطر همین درباره کروتان براتون نوشتم.