رسپی کیک زعفرانی با سس خامه:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر دو استکان
- آرد سه استکان
- گلاب یک استکان
- روغن یک استکان
- ماست یک ق غ سرپر
- بکینگ پادر دو ق چ
- پودر هل یک ق م
- زعفران دمکرده
- خامه یکعدد
- کارامل یکعدد
طرز تهیه کیک زعفرانی با سس خامه :
سفیده و زرده جدا میکنیم
سفیده رو با یک ق غ شکر میزنیم تا سفت بشه
زرده رو با پودر هل و شکر میزنیم تا کرم رنگ بشه
روغن اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم
زعفران میریزیم
ماست و گلاب اضافه میکنیم با همزن میزنیم
همزن را کنار میزاریم آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم داخل مایع الک میکنیم
در آخر سفیده رو در دومرحله اضافه میکنیم
مایع کیک رو داخل قالب چرب شده میریزیم میزاریم تو فر که از قبل گذاشتیم داغ بشه.
وقتی کیک پخت و سرد شد خامه و کارامل رو که از قبل با همزن زدیم میریزیم روی کیک میزاریم یخچال.