دستور پخت قلیه ماهی قشمی خوشمزه:
طرز تهیه قلیه ماهی قشمی با روش اسان :
ابتدا به ماهی نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر سیر میزنیم میزاریم کنار تا نمک و ادویه به خورد ماهی بره.. پیاز رو توی روغن تفت میدیم
سیر ریز شده میریزیم
سیب زمینی رو درشت خرد میکنیم میریزیم
نمک و ادویه میزنیم.
سیب زمینی ها که یکم نرم شد سبزی گشنیز میریزیم تو ریختن گشنیز دست و دلباز باشین.
فیله لیمو عمانی اضافه میکنیم اگه ترش دوست دارین بیشتر لیمو عمانی بریزین.
بعد ماهی ها رو میریزیم با پیاز و بقیه مواد تفت میدیم زیاد هم نزنین که له میشه
در آخر رب و آب و یک ق چ آرد توی کاسه مخلوط میکنیم میریزیم روی ماهی ها میزاریم جا بیفته.
اگه زیاد تند دوست دارین میتونین فلفل سبز هم بریزین. پ.ن. بیشتر ماهی هایی رو که پولک درشت دارند من به این روش آماده میکنم چون طعم اصلیش حفظ میشه ولی ماهیهای بدون پولک رو اول سرخ میکنم بعد داخل خورش میریزم
پ.ن. برای ترشی خورش من لیمو عمانی رو از تمر هندی بیشتر دوست دارم و ترجیح میدم
پ.ن. سیب زمینی اختیاریه