دستور پخت و طرز تهیه کاپ مرغ خوشمزه و آسون خونگی:
یه چیزی بین پیراشکی و ساندویچ توپره که طعمش بی نظیره.
برای خمیر:
- یک لیوان آرد
- یک ق غ مایه خمیر
- یک لیوان آب ولرم
- یک ق غ شکر
- یک ق چ نمک
- دو ق غ ماست
طرز تهیه کاپ مرغ با روش آسان:
رو با هم مخلوط میکنیم
پنج الی هفت دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه
بعد بهش تا حدی آرد سفید اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد
در آخر یک چهارم پیمانه روغن میریزیم و خمیر رو ورز میدیم
برای مرغ سینه مرغ رو نگینی خرد میکنیم با
- مایونز
- سویاسس
- یک عدد پیاز ریز خرد شده
- پودرسیر
- پاپریکا
- فلفل سیاه و کمی نمک
مخلوط میکنیم یه ساعت میزاریم مواد بخوردش بره
بعد مرغ ها رو با مواد سسش میریزیم داخل ماهیتابه با شعله متوسط تا بپزه و نرم بشه.
از خمیر گلوله های اندازه گردو بزرگ تر برمیداریم وسطش مرغ میزاریم دوباره گرد میکنیم
توپک ها رو میزاریم تو قالب کاپ کیک، ربع ساعت صبر میکنیم تا یکم پف کنه
بعد با زرده تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه یا تخم خرفه رومال میکنیم میزاریم تو فر که از قبل گرم کردیم تا وقتی بپزه و زیرش طلایی بشه شعله بالا رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه.