دستور پخت و طرز تهیه سوجوکاکیا با روش اسان:
سوجوکاکیا (سوتزوکاکیا)
دستور سنتی این غذا براب اوایل قرن بیستم میلادیه که به غذای یونانی معرفی شد و ریشه آن از شهر ازمیره. و الان این یه غذای خوشمزه ی یونانیه.
چیزی که این غذا رو منحصر به فرد می کنه چیزی نیست جز زیره سبز.
معمولاا با گوشت گاو چرخ کرده درست میشه.
مواد لازم:
- 400 گرم گوشت گاو چرخ کرده
- 2 حبه سیر ، چرخ کرده
- 1 تخم مرغ
- 1 گرم زیره آسیاب شده و 1/4 قاشق چ دارچین
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 2 برش نان تست آغشته به شراب قرمز که بعد بفشاریدش یا 1/2 فنجان آرد سوخاری
- نمک و فلفل
طرز تهیه سوجوکاکیا خوشمزه:
همه مواد را با هم ورز دهید و مخلوط را به مدت 1 ساعت در یخچال بذارید. بعد اونا رو به شکل کوفته های مستطیلی تقریبا 70 گرمی دربیارید. هم میتونید تو روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود یا تو فر با دمای 200 درجه بذارید تا قهوه ای طلایی بشه.
با پیاز و جعفری و ماست و خیار و سیب زمینی سرخ شده
یا
با سس گوجه درستش کنید و با برنج میل کنید.