رسپی دسر شیر برنج خونگی:
از سری دسرای خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضون.
- برنج ایرانی یک پیمانه
- آب چهار لیوان دسته دار
- شیر چهار لیوان
- شکر یک لیوان
- گلاب یک لیوان
- وانیل کمی
- خامه صبحانه یک پاکت
طرز تهیه دسر شیر برنج با روش آسان:
برنج رو از شب قبل خیس کنید
بعد با چهار لیوان آب بزارید بپزه و آبش کشیده بشه وقتی آبش کشیده شد یکم با گوشتکوب برنجارو بکوبید تا له بشن
بعد چهار لیوان شیر رو اضافه کنید بزارید بجوشه
شکر رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا ته نگیره.
بعد که به جوش اومد شعله رو کم میکنیم میزاریم حدود یک ساعت تا غلیظ بشه و قوام بیاد
بعد یک ساعت گلاب و وانیل اضافه کنید بزارید دوباره بجوشه و غلیظ بشه
شعله رو خاموش کنید یک پاکت خامه رو اضافه کنید تند تند هم بزنید تا خامه کامل مخلوط بشه
بعد تو ظرفتون سرو کنید
پ.ن.به جای شکر میتونین از عسل یا شیره هم استفاده کنین.