دستور پخت و طرز تهیه گبولی مرغ خونگی:
گبولی غذای محلی بندر لنگه هست که معمولا با گوشت درست میشه ولی من امروز با مرغ درست کردم
دستوراشم بستگی به هر منطقه فرق میکنه من معمولا با این روش درست میکنم و عالی میشه
حالا اگه شما مواد دیگه ای رو اضافه میکنین و عالی میشه بگین
برای مرغ؛
- 1- مرغ
- 2 چوب دارچین
- 3 دانه هل سبز
- 4 دانه فلفل سیاه
- 5 دانه میخک
- 6 برگ بو
- 7 سیر حبه ای
- 8 پیازداغ
- 9 پاپریکا و فلفل قرمز و پودر لیمو عمانی
طرز تهیه گبولی مرغ با روش آسان:
تمام ادویه ها رو به همراه پیازداغ و سیر داخل روغن تفت میدیم مرغا رو اضافه میکنیم پودر لیمو عمانی و فلفل قرمز و پاپریکا میریزیم آب اضافه میکنیم میزاریم تا مرغا نرم بشه.
بعد مرغا رو از آبش بیرون میاریم برنج اضافه میکنیم آبش که کشیده شد دم میزاریم.
برای حشو:
- نخود پخته یا کنسرو نخود
- کشمش خیس خورده
- مغز لیمو عمانی
- پیاز فراوون
- رب گوجه
- پودر فلفل سیاه و پودر هل
پیاز فراوون با شعله کم میزاریم تا نرم بشه کشمش و لیمو عمانی و رب و فلفل سیاه و هل میریزیم تفت میدیم نخود هارو اضافه میکنیم .
سیب زمینی سرخ کرده به مواد حشو اضافه میکنیم یا جداگانه سرو میکنیم.