رسپی کیک پنیری حلزونی خونگی:
یه کیک ساده در عین حال فوق العاده.
گزینه مناسبیه هم واسه صبحانه هم عصرانه.
دستورای زیادی واسه این کیک هست که من تقریبا همشو امتحان کردم ولی از بافت کیک راضی نبودم تا با این دستور امتحان کردم و بالاخره همونی شد که میخواستم.
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
مواد لازم برای کیک:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر سه چهارم لیوان دسته دار
- روغن مایع نصف لیوان
- ماست پرچرب نصف لیوان
- وانیل یک ق چ
- آرد یک لیوان و نصف
- بکینگ پودر دو ق چ
مواد لازم برای سس پنیر:
- پنیر خامه ای سه ق غ سرپر
- شیر یک ق غ
- پ.ن. بهتره از پنیری استفاده بشه که در عین خامه ای بودن کمی شور هم باشه پنیرهای ویلی، پینکا و… گزینه خوبی هستند.
برای تزئین :
- سیاهدانه
- کنجد
طرز تهیه کیک پنیری حلزونی با روش آسان:
تخم مرغا رو بهمراه وانیل و شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش دو برابر بشه .
روغن اضافه میکنیم دوباره میزنیم.
ماست اضافه میکنیم دوباره با همزن میزنیم.
مثل کیکای دیگه آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و کم کم به مایع کیک اضافه میکنیم .
کف قالب چرب میکنیم مایع کیک رو داخل قالب میریزیم.
برای سس روش پنیر و شیر رو باهم مخلوط میکنیم تا پنیر کمی رقیق بشه وگرنه پنیر بعد پخت به داخل کیک فرو میره و شکلش زیاد جالب نمیشه.
مخلوط پنیر رو داخل قیف یکبار مصرف میریزیم سرشو میچینیم و بصورت حلزون روی کیک میریزیم.
برای تزیین روش کنجد و سیاهدانه میریزیم من کنجد نداشتم فقط سیاهدانه ریختم.
فر رو از قبل گرم میکنیم کیک رو داخل فر با شعله پایین میزاریم تا بپزه .
رو همون دمایی که بقیه کیکاتونو میزارین بزارین بعد که چک کردین پخته، شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه.